Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Arbres i arbusts del bosc de ribera

25 de setembre de 2021 / 10:00 - 14:00

Navegació d'Categoria d'activitat

agenda _ 2021-16

Els marges dels rius tenen la seva pròpia flora, que anomenem boscos de ribera. Aquesta vegetació es caracteritza per resseguir el curs del riu i es distribueix a banda i banda. Els boscos del riu compten amb una gran diversitat de flora i de fauna, i conformen el que s’anomena ecosistema fluvial.

A Catalunya hi ha diferents boscos de ribera en funció de l’espècie predominant: vernedes, salzedes i alberedes. Farem un recorregut botànic a la vora del riu i aprendrem a identificar les espècies més característiques

Activitat de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya.

Guiatge: Albert Palou, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)

Totes les activitats són gratuïtes.
A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter https://www.museudelter.cat/events/ i del GNO http://www.gno.cat/calendari/.
Es recomana portar calçat còmode per caminar.
Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.
Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.
ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció, i amb grups de màxim 20 persones. Caldrà portar mascareta, neteja de mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.
Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Detalls

Data:
25 de setembre de 2021
Hora:
10:00 - 14:00
Categoria d'activitat:
Etiquetes de l'Categoria d'activitat:
, , ,

Organitzadors

Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)
Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM – UVic-UCC)

Punt de trobada

Museu del Ter
Passeig del Ter 2
Manlleu, Barcelona 08560 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://museudelter.cat/