Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Curs ICHN: Les libèl·lules de Catalunya (sessió 2)

15 de juliol de 2017 / 10:00 - 18:00

54€

DATES
3 de juny i 15 de juliol de 2017

PROFESSORAT
Pere Luque, biòleg del Museu de les Terres de l’Ebre; i Mike Lockwood, Oxygastra, Grup d’Estudi dels Odonats de Catalunya (ICHN).

CAL QUE PORTEU
Material d’estudi de camp (llibreta de camp, salabret, càmera fotogràfica, lupa, etc.), guia de camp. El desplaçament es farà en cotxes particulars.

LLOC DE TROBADA
Dissabte 3 de juny, a les 10 del matí, al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, Prat de Comte (la Terra Alta).
Dissabte 15 de juliol, a les 10 del matí, al Museu Darder-Espai d’Interpretació de l’Estany, plaça dels Estudis 2, Banyoles (el Pla de l’Estany).

PREU
La matrícula per als socis de la ICHN i els de les entitats amb les quals té acords de col·laboració és de 30€, i per als altres inscrits és de 54€ (estudiants i aturats 40€).

MÉS INFORMACIÓ
Programa complet i més informació aquí.

Per formalitzar la inscripció, cal posar-se en contacte, com a mínim, deu dies abans de l’inici del curs, amb la Secretaria de la ICHN, donant el vostre nom, adreça electrònica, número de telèfon i DNI. De dilluns a divendres, al telèfon 933 248 582, o a l’adreça electrònica ichn@iec.cat.

Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Detalls

Data:
15 de juliol de 2017
Hora:
10:00 - 18:00
Coût :
54€
Categoria d'activitat:
Etiquetes de l'Categoria d'activitat:
,

Organitzador

Institució Catalana d’Història Natural (ICHN)