Què fem?

Les activitats del Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN són centrades en la divulgació, l’estudi i la conservació del patrimoni natural de la comarca d’Osona.

Cada any organitzem, conjuntament amb el Museu del Ter, un cicle de sortides naturalistes de descoberta dels sistemes naturals de la comarca, en les quals es pretén donar a conèixer algun grup biològic o aspecte del patrimoni natural a qualsevol persona curiosa i interessada en el medi natural. Aquestes sortides estan espaiades al llarg de l’any i abasten un ampli ventall de temes, com són ocells, peixos, orquídies, libèl·lules, ratpenats, mamífers, fòssils o bolets.

Pel que fa a la recerca i protecció del medi natural, tenim una sèrie de projectes en marxa que es centren en l’estudi i/o conservació de diversos grups biològics, espècies o hàbitats. Alguns d’aquests projectes són els seguiments ornitològics, l’inventari i restauració de basses agrícoles, l’estudi del gat salvatge o la creació de l’Atles d’Orquídies d’Osona. Podeu consultar-ne els detalls i els informes anuals a l’apartat Projectes.

Totes les activitats del grup estan obertes a nous col·laboradors. Animeu-vos a participar!

Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn