Qui som?

El Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN) som la Delegació territorial de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN-IEC) a la comarca d’Osona des de l’any 2002.

El Grup el formem un conjunt de naturalistes interessats en qualsevol dels aspectes del patrimoni natural de la comarca, ja sigui la fauna, la flora o la geologia.

Els nostres objectius són l’estudi, la conservació i la divulgació d’aquest patrimoni natural i tots nosaltres contribuïm de manera voluntària per a assolir aquests objectius a partir dels diferents projectes que tenim en marxa.

Realitzem sortides naturalistes per la comarca i reunions mensuals a la Universitat de Vic. Totes aquestes activitats estan obertes a tothom i s’anuncien a través dels perfils que tenim a les xarxes socials –FacebookTwitter i Instagram– i de la nostra llista de correu –per apuntar-s’hi només cal omplir el breu formulari que trobaràs al final de cada pàgina–.

Per a més informació o si esteu interessats a unir-vos al Grup, podeu contactar amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic: info@gno.cat

 

Càrrecs actuals:

President: Albert Palou
Secretària: Eva Codina
Tresorer: Carles Martorell

Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn