Foto_cursos_ICHN

Tornen els cursos naturalistes de la ICHN

Com cada any i ja en fa més de vint, la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN-IEC) –de la qual el Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN) n’és Delegació territorial– organitza un seguit de cursos naturalistes amb l’objectiu de promoure l’estudi i la divulgació dels coneixements referents als éssers vius i als sistemes naturals.

Els cursos cobreixen un ampli ventall temàtic i combinen sessions teòriques amb sortides de camp per conèixer de prop els integrants i els processos que conformen el medi natural a nivell català. Aquest any, com a novetat, el programa inclou sortides tècniques a projectes de camp, jornades pràctiques que serviran per donar a conèixer projectes de seguiment a petita escala als quals la Institució dóna suport. Entre aquests hi haurà el Projecte Fonts i el Projecte Gat Fer, iniciatives en què participen voluntaris del GNO-ICHN.

Altres institucions i espais naturals protegits col·laboren en la realització i desenvolupament d’aquests cursos i sortides. Trobareu més informació al programa d’enguany a continuació. Us els recomanem!

Els cursos naturalistes de la Institució. Programa 2019.

PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Secretaria de la ICHN. De dilluns a divendres. Tel: 933 248 582; a/e: ichn@iec.cat.

Cursos_Naturalistes_2019-3 copia

Cursos_Naturalistes_2019-4 copia

Cursos_Naturalistes_2019-5 copia

Cursos_Naturalistes_2019-6 copia

Cursos_Naturalistes_2019-7 copia

Cursos_Naturalistes_2019-8 copia

Cursos_Naturalistes_2019-9 copia

Cursos_Naturalistes_2019-10 copia

Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn