Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Les orquídies

22 de maig de 2021 / 10:00 - 14:00

agenda _ 2020

Les orquídies tenen unes flors molt vistoses i amb formes espectaculars que molt sovint imiten l’aspecte dels seus insectes pol·linitzadors per atraure’ls. A Catalunya se n’han descrit més de vuitanta espècies que hi creixen de forma natural.

Només a Osona, el projecte de recerca participativa “Atles d’Orquídies d’Osona” ha detectat 60 espècies i subespècies en 6 anys de prospecció. El Grup de Naturalistes d’Osona, juntament amb el Grup Orquidològic de Catalunya, proposa fer una sortida de cerca i fotografia de les orquídies, que permetrà aprendre a determinar-ne els taxons que anem trobant i a aprendre més sobre la seva biologia i ecologia.

Guiatge: Pere Espinet. Grup Orquidiològic de Catalunya (GOC – ICHN) i Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter https://www.museudelter.cat/events/ i del GNO http://www.gno.cat/calendari/.
Es recomana portar calçat còmode per caminar.
Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.
Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.
ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció, i amb grups de màxim 20 persones. Caldrà portar mascareta, neteja de mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.
Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Detalls

Data:
22 de maig de 2021
Hora:
10:00 - 14:00
Categoria d'activitat:
Etiquetes de l'Categoria d'activitat:
, ,

Organitzadors

Grup Orquidològic de Catalunya (GOC)
Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)
Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM – UVic-UCC)

Punt de trobada

Centre Cultural Costa i Font
Carretera de Balenyà, 101
Taradell, Barcelona 08552 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
https://www.taradell.cat/centre-cultural-costa-i-font-100.html