cartell A3 _ 2018-001_blog

Ja està disponible el calendari complet del cicle de sortides 2018

El Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN), el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM-UVic UCC) i el Museu del Ter (Ajuntament de Manlleu) organitzen, per cinquè any consecutiu, un conjunt d’activitats i sortides naturalistes gratuïtes i obertes a tothom emmarcades dins el cicle Descobreix els sistemes naturals a Osona. El programa també compta amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona (GACO), el Grup Orquidològic de Catalunya (GOC-ICHN), l’Espai Natural Guilleries-Savassona (Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona), el Parc del Castell de Montesquiu (Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona), l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

El programa busca unir esforços entre totes aquestes entitats i elaborar una oferta conjunta d’activitats de caire naturalista per tal d’augmentar-ne la difusió i el públic assistent.

Les 15 sortides que el conformen estan centrades en diferents grups de flora i fauna, així com també en geologia: la geologia i el relleu, els fòssils, els bolets, la vegetació, el bosc de ribera, les orquídies, les papallones, les libèl·lules, els peixos, els ocells i els ratpenats. Enguany, les novetats més destacades estan relacionades amb la geologia, degut a la incorporació d’una activitat per reconèixer les roques i una visita a unes antigues guixeres. També es consolida la jornada Bioblitz Osona, que aquest any es durà a terme a l’espai natural de Savassona, a Tavèrnoles: durant 24 hores, especialistes en flora i fauna, amb l’ajut de voluntaris, intentaran identificar la biodiversitat d’aquest espai.

Us hi esperem!

cartell A3 _ 2018-001

 

Per consultar-lo i descarregar-lo:

Cartell mida A3 de les sortides naturalistes a Osona Descobreix els sistemes natutals 2018 en pdf

Desplegable de les sortides naturalistes a Osona Descobreix els sistemes naturals 2018 en pdf

Calendari d’activitats del GNO-ICHN

 

Per a més informació:

Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)
Tel.: 93 881 61 68 ext 8148 (Albert Palou) info@gno.cat

Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM – UVic UCC)
Museu del Ter. Passeig del Ter, 2. Tel. 93 851 51 76 cerm@museudelter.cat

 

Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn