Què fem?

Fent clic a la següent presentació i al text de sota, trobareu un resum de les activitats principals impulsades des del Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN), que estan centrades en l’estudi, la conservació i la divulgació del patrimoni natural de la comarca d’Osona.

Portada_presentacio_2

Cada any organitzem, conjuntament amb el Museu del Ter (Ajuntament de Manlleu) i el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM-UVic UCC), un cicle de sortides naturalistes de descoberta dels sistemes naturals de la comarca, en les quals es pretén donar a conèixer algun grup biològic o aspecte del patrimoni natural a qualsevol persona curiosa i interessada en el medi natural.

Aquestes sortides estan espaiades al llarg de l’any i abasten un ampli ventall de temes, com són ocells, peixos, orquídies, libèl·lules, ratpenats, mamífers, fòssils o bolets.

Pel que fa a l’estudi i conservació del medi natural, tenim una sèrie de projectes en marxa que es centren en l’estudi i/o conservació de diversos grups biològics, espècies o hàbitats. Alguns d’aquests projectes són els seguiments ornitològics, l’inventari i restauració de basses agrícoles, l’estudi del gat salvatge o la creació de l’Atles d’Orquídies d’Osona. Podeu consultar-ne els detalls i els informes anuals de cadascun a l’apartat Projectes.

Totes les activitats del Grup estan obertes a nous col·laboradors. Animeu-vos a participar-hi!

Comparteix...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn